Om oss

Om TDR Norway

På TDR Norway tror vi på kraften av beskyttelse og vekst, og vi er lidenskapelig opptatt av å hjelpe selskaper med å sikre sin immaterielle eiendom. Vår historie begynner med et team dedikerte fagpersoner som streber etter fortreffelighet i alt vi gjør.

Aktive år
0 +
Aktive land
0 +
Domenenavnforlengelser
0 +
Bedrifter håndtert
0 +

Langvarig samarbeid

På TDR Norway ser vi på hvert samarbeid som et partnerskap. Vi forstår at din immaterielle eiendom er uvurderlig, derfor tar vi oss tid til å forstå dine mål og gir deg løsninger som beskytter og vokser din merkevare. Vår forpliktelse til gjennomsiktighet, effektivitet og kundetilfredshet er kjernen i hvem vi er.

TDR Norway anmeldelser og erfaringer

TDR Norway overgikk våre forventninger med sin utmerkede service. Teamet var ikke bare veldig profesjonelt, men også vennlig og villig til å gå den ekstra milen for å sikre at vår varemerkeregistrering gikk smidig. Vi setter pris på deres forpliktelse til kundetilfredshet og anbefaler TDR Norway på det sterkeste for alle dine behov knyttet til immaterielle eiendeler.
Nathan
Vårt samarbeid med TDR Norway var intet mindre enn fantastisk. Fra første kontakt til fullføring av vår varemerkeregistrering følte vi oss støttet og godt informert. Teamet var veldig responsivt og effektivt. Takket være TDR Norway har vi nå en solid grunnmur for beskyttelsen av vårt varemerke.
Benjamin
TDR Norway viste seg å være en pålitelig partner for vår varemerkeregistrering. Deres ekspertise og grundige kunnskap hjalp oss gjennom prosessen på en jevn og problemfri måte. Vi setter pris på den gjennomsiktige kommunikasjonen og anbefaler TDR Norway på det sterkeste for selskaper som ser etter profesjonelle og pålitelige tjenester for varemerkeregistrering.
John