Internasjonal merkeregistrering

Internasjonal merkeregistrering

På TDR Norway forstår vi de globale ambisjonene til ditt merke. Våre internasjonale varemerketjenester er designet for å beskytte ditt merkenavn, logo eller slagord på et internasjonalt nivå. Vi gir omfattende støtte for å sikre at ditt merke konsekvent og lovlig anerkjennes i ulike land rundt om i verden.

Internasjonal juridisk rådgivning

Våre juridiske eksperter tilbyr solid råd for registrering og beskyttelse av ditt varemerke internasjonalt. Enten du ønsker å utvide ditt nåværende merke globalt eller lansere et nytt merke, tilbyr vi strategisk innsikt for å juridisk beskytte ditt merke.

Global registrering

Vi veileder deg gjennom den komplekse prosessen med internasjonal varemerkeregistrering. Fra å sende inn søknader til å håndtere de ulike kravene i forskjellige jurisdiksjoner, sikrer vi at ditt varemerke er anerkjent og beskyttet over hele verden.

Tilpasning til lokale krav

Hvert land har sine egne lover og forskrifter angående varemerkeregistrering. Vi tilpasser vår tilnærming for å møte de spesifikke kravene til hvert land slik at ditt merke er i samsvar med lokale standarder.

Registrer ditt merkenavn internasjonalt

TDR Norway er din betrodde partner for internasjonal varemerkebeskyttelse. Vi forstår kompleksitetene ved internasjonal varemerkeregistrering og streber etter å konsekvent beskytte ditt merke uansett hvor i verden dine operasjoner er lokalisert.

Utvid ditt merke til nye horisonter i dag med internasjonal varemerkebeskyttelse fra TDR Norway og gi dine globale ambisjoner den juridiske støtten de fortjener.