Personvernserklæring

Personvernerklæring for tdrnorway.com

Denne personvernerklæringen gjelder for nettsiden www.tdrnorway.com (heretter referert til som “Nettstedet”) og administreres av TDR Norway (heretter referert til som “Vi,” “Oss,” eller “Vår”). Denne erklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter personlig informasjon mottatt fra besøkende på vårt Nettsted. Vi tar personvernet til våre besøkende på alvor og gjør alle rimelige tiltak for å beskytte personlig informasjon. Ved å bruke Nettstedet, samtykker du til vilkårene i denne personvernerklæringen.

Informasjon vi samler inn:
1. Personlig identifiserbar informasjon (PII):
Vi samler bare inn personlig identifiserbar informasjon, slik som navn og e-postadresse, når du frivillig oppgir det til oss gjennom skjemaer på vårt Nettsted, for eksempel når du fyller ut et kontaktskjema.

2. Ikke-personlig informasjon:
Vi kan automatisk samle inn visse ikke-personlige opplysninger når du besøker vårt Nettsted, slik som IP-adresse, nettlesertype, dato og klokkeslett for tilgang, og henvisende URL-er. Denne informasjonen er ikke direkte knyttet til din identitet.

Hvordan vi bruker din informasjon:
1. Vi bruker den personlige informasjonen du gir oss kun til det formål du ga den for, slik som å svare på dine henvendelser.

2. Vi kan bruke ikke-personlig informasjon for å forbedre og tilpasse vårt Nettsted til behovene til våre brukere.

Hvordan vi deler din informasjon:
1. Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter med mindre vi har ditt eksplisitte samtykke eller når det er lovpålagt.

2. Vi kan dele ikke-personlig informasjon med tredjeparter for analyse- og markedsføringsformål, men denne informasjonen er ikke direkte knyttet til din identitet.

Sikkerhet for din informasjon:
Vi tar rimelige sikkerhetstiltak for å beskytte din personlige informasjon mot uautorisert tilgang, bruk eller avsløring. Vær imidlertid oppmerksom på at ingen sikkerhetstiltak er helt feilfrie.

Endringer i vår personvernpolicy:
Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicyen når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden.

Kontakt oss:
Hvis du har spørsmål om vår personvernpolicy eller ønsker å oppdatere, korrigere eller slette din personlige informasjon, vennligst kontakt oss ved hjelp av kontaktinformasjonen på vårt Nettsted.